1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer met 4 diepe lades is de ideale oplossing om je spullen georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten heb je voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant is het verplaatsen van de container naar de gewenste locatie een eitje. Plaats hem gemakkelijk naast je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een hoofdbureau of hoekbureau, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de zijkant (60 cm diep). Het is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, zodat je al je documenten overzichtelijk kunt opbergen. Daarnaast is de container voorzien van een cilinderslot, inclusief 2 sleutels, om je waardevolle spullen veilig te houden. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiders voor soepel openen en sluiten. Deze standcontainer is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de romp en het topblad, waardoor je de perfecte combinatie kunt kiezen die past bij je kantoorinrichting. Het is een solide en slijtvast meubelstuk dat eenvoudig schoon te maken is. Optioneel kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen voor nog meer organisatie. De meubelen worden on.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten