1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer met 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn. Deze praktische standcontainer is de perfecte oplossing om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Met zijn drie ruime laden en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte voor al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen. Alles is binnen handbereik en toch overzichtelijk opgeborgen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de handige wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau plaatst of in een andere ruimte gebruikt, deze standcontainer past zich gemakkelijk aan jouw behoeften aan. Deze ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Hij is voorzien van twee normale laden en één lade speciaal voor hangmappen. Bovendien is hij uitgerust met een handige cilindersluiting inclusief twee sleutels. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiding, waardoor ze soepel en moeiteloos openen en sluiten. Deze standcontainer is verkrijgbaar in twee dieptematen: 60 cm diep en 80 cm diep. Hij heeft een solide constructie die bestand is tegen slijtage en is gemakkelijk schoon te maken. Daarna.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten