1. kantoorartikelen
  2. Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen

Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen

5/5

Met Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

2 kg

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen

De Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen is de perfecte aanvulling op uw kantoor. Met zijn robuuste en praktische ontwerp biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al uw documenten, briefpapier en persoonlijke spullen. Dankzij de 3 grote laden kunt u alles georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden wanneer u het nodig hebt. Elke lade van deze archiefkast kan tot wel 15 kg dragen, waardoor u zonder zorgen zware bestanden kunt opbergen. De volledig uittrekbare geleiders zorgen voor extra gemak bij het openen en sluiten van de laden, waardoor u snel toegang heeft tot uw spullen. Bovendien is de stalen constructie van deze archiefkast zeer stevig, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u er nog vele jaren plezier van zult hebben. Met de wielen aan de onderkant van de kast kunt u deze eenvoudig verplaatsen naar waar u maar wilt. Dit maakt het ideaal voor flexibele werkplekken of wanneer u regelmatig van kantoorruimte verandert. Met de Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen heeft u altijd alles bij de hand en houdt u uw werkplek netjes en georganiseerd.

Veelgestelde vragen over Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen

Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 2 kg.

Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Archiefkast Ladeblok Met 3 laden Met wielen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten