1. kantoorartikelen
  2. Verleng ladeblok hoogte verstelbaar

Verleng ladeblok hoogte verstelbaar

5/5

Met Verleng ladeblok hoogte verstelbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Verleng ladeblok hoogte verstelbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Verleng ladeblok hoogte verstelbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 72 cm

Breedte: 43 cm

Diepte

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Verleng ladeblok hoogte verstelbaar

Het Verleng ladeblok wit hoogte verstelbaar is een handige toevoeging aan je werkruimte. In plaats van het traditionele ladeblok onder je bureau te plaatsen, wordt dit verleng-ladeblok naast je bureau geplaatst. Het ladeblok heeft een stralend witte kleur en het blad is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, grijs, antraciet en blank hout. Hierdoor kun je het ladeblok perfect afstemmen op de stijl van je bureau. Wat dit ladeblok extra speciaal maakt, is dat het hoger is dan een standaard ladeblok en ook nog in hoogte verstelbaar is. Met een hoogtebereik van 72-76 cm kan het ladeblok eenvoudig worden aangepast aan de hoogte van je bureau. Hierdoor creëer je een perfecte harmonie tussen je bureau en het ladeblok. Het Verleng ladeblok wit hoogte verstelbaar is compatibel met al onze in hoogte verstelbare bureaus. Wil je weten welke bureaus geschikt zijn voor dit speciale ladeblok? Neem dan een kijkje op onze website Meubelen-Online voor een overzicht van onze verstelbare bureaus.

Veelgestelde vragen over Verleng ladeblok hoogte verstelbaar

Verleng ladeblok hoogte verstelbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 72 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Verleng ladeblok hoogte verstelbaar komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Verleng ladeblok hoogte verstelbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Verleng ladeblok hoogte verstelbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Verleng ladeblok hoogte verstelbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten