1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok licht 3 lades op wielen

Ladeblok licht 3 lades op wielen

5/5

Met Ladeblok licht 3 lades op wielen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok licht 3 lades op wielen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok licht 3 lades op wielen

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 43 cm

Diepte

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok licht 3 lades op wielen

Ladeblok licht grijs 3 lades op wielen. Dit handige ladeblok is speciaal ontworpen om veel spullen in op te bergen. Plaats het onder je bureau aan de linker- of rechterkant en geniet van een opgeruimde werkplek. Het ladeblok is voorzien van wielen, zodat je het eenvoudig kunt verplaatsen naar de gewenste plek. Bovendien is het uitgerust met een slot, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Het ladeblok heeft een prachtige afwerking in licht grijs, een neutrale kleur die perfect te combineren is met elke interieurstijl. Hoewel het ontworpen is voor gebruik in een kantoor of thuiswerkplek, kun je het ook op andere creatieve manieren gebruiken. Plaats het als een handige bijzettafel naast de bank om je afstandsbediening en tijdschriften binnen handbereik te houden, of gebruik het als een stijlvol nachtkastje naast je bed om je favoriete boek en een glas water neer te zetten. Bij Meubelen-Online vind je ladeblokken in verschillende kleuren en afmetingen, zodat er altijd een ladeblok is dat perfect past bij jouw stijl en behoeften. Kies voor functionaliteit en stijl met dit praktische ladeblok op wielen.

Veelgestelde vragen over Ladeblok licht 3 lades op wielen

Ladeblok licht 3 lades op wielen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok licht 3 lades op wielen komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok licht 3 lades op wielen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok licht 3 lades op wielen is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok licht 3 lades op wielen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten