1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer is ontworpen om jouw kantoor of werkruimte georganiseerd te houden. Met zijn 3 of 4 lades en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al jouw papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Dankzij deze container heb je alles binnen handbereik, terwijl het toch overzichtelijk blijft. De standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Met de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast jouw bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, de keuze is aan jou. Daarnaast kan deze ladecontainer zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep) van een wing- of hoekbureau worden bevestigd. Deze standcontainer is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en kunnen worden afgesloten met de meegeleverde cilindersluiting en 2 sleutels. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Aluminium (RAL9006) voor de romp en Lichtgrijs voor het topblad. Bovendien is er een optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. Deze solide en slijtvaste standcontainer is eenvoudig schoon te maken en wordt ongemonte.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten