1. kantoorartikelen
  2. Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot

Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot

5/5

Met Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot

Merk

FERBOX - Kantoor & Design

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 80 cm

Breedte: 120.10 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Roldeur

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot

Deze gloednieuwe roldeurkast is een must-have voor elke stijlvolle en georganiseerde werkruimte. Met zijn strakke en moderne uitstraling zal deze kast zeker de aandacht trekken. Gemaakt van duurzaam staal, biedt deze kast niet alleen een stijlvolle opslagoplossing, maar ook een langdurige investering. Met zijn afmetingen van 80x120x45 cm biedt deze roldeurkast voldoende ruimte om al uw belangrijke documenten, mappen en andere benodigdheden op te bergen. Het beschikt over een verstelbare legplank, waardoor u de mogelijkheid heeft om de kast aan te passen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opbergen van grote mappen of het organiseren van kleine kantoorbenodigdheden, deze kast biedt voldoende flexibiliteit. Naast zijn functionaliteit is deze roldeurkast ook voorzien van een slot, waardoor u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Of u nu thuis werkt of in een drukke kantooromgeving, deze kast zorgt voor gemoedsrust en zorgt ervoor dat uw vertrouwelijke documenten veilig blijven. Met zijn matzwarte afwerking voegt deze kast ook een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke ruimte. Voeg deze nieuwe roldeurkast toe aan uw kantoor of werkruimte en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot

Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 80 cm
  • Breedte 120.10 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot is een Archiefkast en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot is op de markt gebracht door FERBOX - Kantoor & Design. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Nieuwe archiefkast/roldeurkast (staal) mat (80x120x45) Incl. slot bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten