Top 10 beste nassen van 2024 🖨️🏢

Laatst bijgewerkt: 13 apr. 2024

Lang geleden was winkelen een eenvoudige taak. Je kwam binnen, zag iets dat je leuk vond en ging ermee naar huis. Maar vandaag de dag, met een overvloed aan keuze, is het moeilijk voor te stellen welke keuze is de juiste voor jou. Hoe zorg je ervoor dat je het juiste product krijgt voor de prijs die je kan betalen? Krijg je het product dat je wilt, zonder al te veel compromissen? Gelukkig, zijn hier om je te helpen. Wij hebben een lijst samengesteld met de top 10 producten die de beste waarde bieden voor jouw situatie. Of je nu op zoek bent naar het beste voor je portefeuille of naar iets dat precies aansluit bij je behoeften, hier is iets voor iedereen. We weten dat niet iedereen dezelfde smaak heeft, daarom hebben we een aantal opties voor je verzameld waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar iets trendy en modieus of iets meer klassiek en tijdloos, wij hebben de perfecte keuze voor jou. In deze speciale aflevering zullen we een blik werpen op de top 10 producten die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

Om slim en effectief te werken op kantoor is het belangrijk om de juiste kantoorartikelen te hebben. Zo ook een goede nas. Met het grote aanbod van nassen die op de markt te koop zijn is het moeilijk om te zien welke nas beste getest zijn. En hierin kunnen wij adviseren. Wij hebben een top 10 samengesteld van de beste 10 nassen die momenteel op de markt te koop zijn. Zo hoef jij zelf niet de vele nassen te testen en te vergelijken met elkaar, dat doen wij namelijk al voor jou. Dan hoef jij alleen nog maar onze top 10 nassen te bekijken om de best geteste nas voor jezelf te vinden. Ontdek de top 10 nassen.

  1. nas

Inhoudsopgave

Top 10 nassen test

Bij het vergelijken van de diverse nassen letten onze kenners op een aantal aspecten die bij nassen belangrijk zijn. Zij kijken onder meer naar de prijs, het gebruikersgemak, de duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit. Na afweging van deze aspecten kunnen onze kenners aangeven wat de goede nassen zijn. Wat de beste nas is blijft natuurlijk subjectief. Jouw top 10 nassen kan anders zijn dan de top 10 nassen die gemaakt is door onze experts.

1. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

AmberPRO is een complete en flexibele oplossing voor thuisgebruikers. Je hebt 2TB opslagruimte en de mogelijkheid om je data te delen met onbeperkt aantal gebruikers. Met AmberPRO draadloos streamen van je media naar je TV, zoals je favoriete films en foto's. Het systeem is ook Docker-ready, waardoor je je eigen apps en services kunt runnen en beheren. Je AmberPRO heeft ook een wifi router met AC2600 en 2GB RAM. Hiermee beheer je gemakkelijk je netwerk en beveilig je je data. Ook heb je de mogelijkheid om automatisch je foto’s en video’s van je Android of Iphone te back-upen. Dit maakt AmberPRO een betrouwbare en veilige thuiscloudoplossing.

2. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

Met de Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB * 2) persoonlijke thuiscloud-server heb je al je data altijd bij de hand. De AmberPRO is een slimme NAS-dualband WiFi-router die Docker Ready is. Met de AmberPRO krijg je een veilige en betrouwbare back-up van al je data, waar je ook bent. De AmberPRO beschikt over een innovatief en intuïtief ontwerp dat je de mogelijkheid geeft om je eigen cloud te creëren. Je kunt meerdere gebruikers toevoegen en bovendien je data overal toegang geven. Met de AmberPRO heb je ook de mogelijkheid om je video's en foto's naar je TV te streamen en automatisch je Android- of Iphone-camera's te back-uppen. De AmberPRO biedt veelzijdigheid en gemak, waardoor het een perfecte oplossing is voor al je data-opslagbehoeften.

3. Synology DS120j NAS.

De Synology DiskStation DS120j is een slimme, betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het delen en beheren van bestanden. Met deze NAS kunt u eenvoudig gegevens opslaan, delen en beveiligen. De DS120j wordt geleverd met Synology's intuïtieve beheerdersinterface waarmee u eenvoudig toegang krijgt tot bestanden, opslagmogelijkheden, delingsmogelijkheden en vele andere functies. Met de Synology-applicaties kunt u uw DS120j eenvoudig configureren en beheren op afstand, zodat u altijd toegang heeft tot uw bestanden, waar u ook bent. De DS120j biedt ook een flexibele back-upoplossing, waarmee u gegevens kunt back-uppen en synchroniseren tussen computers, externe schijven en andere Synology NAS-apparaten. Met een ingebouwde Media Server kunt u uw media eenvoudig streamen naar DLNA-compatibele apparaten, zoals Smart TVs, spelers en mobiele apparaten. U kunt ook andere Synology-apps gebruiken, waaronder Audio Station, Video Station en Surveillance Station, waarmee u eenvoudig een multimedia- of beveiligingsoplossing kunt opzetten. Bovendien wordt de DS120j geleverd met 2 jaar garantie van Synology.

Top 3 best geteste nassen van 2024

Dit waren onze 3 best geteste nassen van de gehele top10. Als je er voor kiest om een van deze 3 goede nassen te kopen ben je zeker van een goede nas. Je zult veel hulp hebben van je gekozen nas. 

nassen vergelijken is een flinke taak maar onze kenners weten hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. De nas vergelijking wordt uitgebreid gedaan waarna we een top 10 van goede nassen kunnen samenstellen. 

Ontdek de gehele top 10 beste nassen.

Overweeg deze producten:

4. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is een revolutionaire oplossing voor al je data. Deze NAS-opslagoplossing biedt je de mogelijkheid om al je bestanden veilig en gemakkelijk op te slaan, te delen en te beheren. De My Cloud Home is ontworpen voor eenvoudige configuratie, waardoor je je bestanden en mappen snel kunt organiseren. Je kunt je bestanden overal en altijd bekijken en delen met een mobiele app of via de webinterface. De Western Digital My Cloud Home heeft ook geavanceerde functies zoals geautomatiseerde back-up en versleuteling van je bestanden. Je kunt ook je muziek en foto's streamen naar een compatibele mediaplayer, zoals je TV of speakers. Met de krachtige prestaties van de My Cloud Home kun je ook verschillende grote bestanden in een mum van tijd uploaden, downloaden en streamen. Deze opslagoplossing heeft ook een lange levensduur, waardoor je je gegevens veilig kunt opslaan en beheren.

5. Netwerkopslag Synology DS220.

Netwerkopslag Synology DS220 is een krachtige en veelzijdige opslagoplossing voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. Het is ontworpen om een geavanceerd netwerk met betrouwbare opslag te leveren. Met de Synology DS220 heb je een uitstekende opslagcapaciteit met twee harde schijven die je kunt configureren in RAID 0 of RAID 1. Dit betekent dat je schijven kunt combineren om betere prestaties en betrouwbaarheid te bereiken. Daarnaast is de Synology DS220 voorzien van een krachtige quad-core processor en 1 GB RAM. Hiermee kun je zelfs de meest veeleisende taken gemakkelijk uitvoeren. Met de Synology DS220 heb je de mogelijkheid om verschillende diensten te hosten. De oplossing is volledig compatibel met de Synology DiskStation Manager-interface, waarmee je je bestanden kunt beheren, je netwerk kunt beheren en meer. Bovendien kun je met de Synology DS220 een verscheidenheid aan apps downloaden en je netwerkopslag maximaliseren voor een betere efficiency.

6. Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

7. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor kunt u al uw gegevens lokaal opslaan en overal ter wereld toegang krijgen tot uw bestanden. Door dit hybride cloudapparaat te gebruiken, bent u niet langer afhankelijk van opslagnetwerken van derden. In plaats daarvan heeft u één beveiligde hub voor al uw foto's, video's en bestanden, waardoor u volledige controle heeft over uw gegevens en wie er toegang tot krijgt. Met de intuitive app van Amber heeft u overal toegang tot uw bestanden. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor biedt u ook uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals automatische versleuteling en beveiligde bestandsoverdracht. Als extra voordeel heeft u met dit apparaat ook de mogelijkheid om een back-up te maken van al uw bestanden op een externe harde schijf. Het is eenvoudig op te zetten en gebruiksvriendelijk, waardoor het een uitstekende oplossing is om al uw gegevens veilig op te slaan. U kunt er zelfs meerdere computers en mobiele apparaten mee verbinden, dus u kunt altijd en overal.

8. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4 biedt een betrouwbare oplossing als het gaat om het opslaan en beheren van gegevens. Met een opslagcapaciteit van meer dan 50 TB in 4 bays, kunt u al uw gegevens eenvoudig consolideren in één centrale locatie. U kunt de opslagcapaciteit verder uitbreiden met de DX517 voor meer dan 120 TB opslagruimte. De DS923+ is ontworpen om uw werklasten te versnellen en uw overdrachtstijd te verkorten. Voeg simpelweg snellere netwerken en NVMe-schijven toe om de prestaties verder te verbeteren. Met de geavanceerde hardware, zoals de AMD Ryzen R160-processor en 4 GB DDR4-geheugen, kunt u verschillende taken naast elkaar uitvoeren en profiteert u van een betere prestatie. Met de ondersteuning voor de Synology Hybrid RAID kunt u eenvoudig uw RAID-configuratie beheren.

9. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een flexibele NAS-oplossing die is ontworpen om uw gegevens te beschermen en te verbeteren. Met een Realtek RTD1619B-processor en 2 GB DDR4-geheugen, biedt deze NAS-oplossing snelheid en prestaties. Bovendien is deze uitgerust met een SATA III-schijfinterface en ondersteunt het HDD & SSD-types opslag-drives met een capaciteit van 2.5/3.5. De Synology DiskStation DS223 is voorzien van een actieve koeling en een ventilator om de prestaties en betrouwbaarheid te verbeteren. Bovendien ondersteunt het SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en meer. Met deze NAS-oplossing kunt u uw gegevens eenvoudig back-uppen, synchroniseren en delen.

10. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

DS220j is de ideale keuze voor gegevensopslag en delen. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken met de meegeleverde Synology Assistant. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen gebruikers een netwerkverbinding tot stand brengen en de NAS configureren. Het is ook mogelijk om bestanden te delen met Windows, Mac en Linux-computers en om toegang te krijgen tot gegevens op de DS220j vanaf mobiele apparaten. Bovendien is de DS220j ontworpen voor gebruik met 2.5" en 3.5" harde schijven en is hij gebouwd met een lage energieconsumptie. De DS220j biedt een energiezuinige en stille werking, waardoor deze perfect is voor thuisgebruik. Met de ingebouwde krachtige hardware is de DS220j ook geschikt voor het streamen van 4K-video's. Gebruikers kunnen ook een koppeling maken met de populaire online opslagdiensten, waaronder Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive, voor extra gemak bij het back-uppen, synchroniseren en delen van bestanden.

Ons slotwoord over de top 10 nassen

Je hebt onze top 10 van de beste nassen kunnen ontdekken en we hopen dat jij met deze informatie een goede keuze voor jezelf hebt kunnen maken. Wellicht is onze winnaar Unknown niet jouw 1e keuze maar dat is helemaal prima. Iedereen heeft andere eisen en wensen bij de aankoop van een nieuwe nas.

Mocht je het toch nog moeilijk vinden om een keuze te maken, geen zorgen. De top 10 bestaat uit 10 goede nassen dus je doet sowieso een goede koop. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen welke producteigenschappen jij zoekt en welke nas dit jou biedt. Veel succes met het uitzoeken van jouw nas.

Conclusie over de top 10 nassen

Het is niet eenvoudig om de juiste NAS te kiezen. Er zijn veel mogelijkheden vandaag de dag, maar onze top 10-lijst brengt duidelijkheid in de markt. Bovendien worden er dagelijks verschillende nas-producten uitgebracht. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over je behoeften en wat je verwacht van de NAS, voordat je er eentje koopt. We raden je aan om elke NAS zorgvuldig te beoordelen en dan te besluiten welke het beste bij je past. Als je kijkt naar onze top 10 lijst, zou je ideaal een NAS moeten vinden die aan je gebruikerswensen voldoet. We zijn ervan overtuigd dat je de perfecte match vindt.

Veelgestelde vragen over de top 10 beste nassen

Onze top 10 nassen is samengesteld na vele nassen getest en onderzocht te hebben. Daaruit zijn de 10 beste gekozen voor jou. Je kunt gerust uit de eerste drie nassen een keuze maken:

Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

Synology DS120j NAS.

Als je op de “Beste prijs” knop drukt, wordt je automatisch naar de webwinkel van de aanbieder gebracht. Daar kan je de aankoop voor de voor jou beste nas doen. Wij verkopen zelf geen nassen, wij hebben echter wel de beste aanbieder voor jou uitgekozen. Wij werken met betrouwbare partners die een goede reputatie hebben. Je kunt dus met een gerust hart je nieuwe nas bestellen.

Alle reviews die worden geschreven zijn authentiek en gebaseerd op onderzoek en testen. De resultaten van de nassen vergelijking zijn dus 100% betrouwbaar en onafhankelijk. Onze reviews worden geschreven door mensen met veel ervaring met nassen of experts op dat gebied. We worden niet vergoed door fabrikanten om positieve reviews te schrijven. 

Disclaimer: Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een nas koopt ontvangen wij daarvoor een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 19 jul. 2022